00%

За Фирмата

00
Години Опит

"Клима Груп" ООД е една от най-бързоразвиващите се компании за климатична техника и вентилационно оборудване на българския пазар.

Фирмата е създадена през 1999 година и веднага започва своята дейност с капитал и технически средства, съобразени с нуждите на пазарната реализация. В началото на своето развитие Клима груп ООД стъпва бързо и сигурно на пазара. Предпоставка за това са високите критерии за качество, отличната материално-техническа база и находчивия мениджърски подход на създателите на компанията. Първоначално дейността е ограничена в техническа поддръжка на съоръжения и системи в областта на климатичната техника, като впоследствие се развива в търговска и обслужваща. Така Клима груп ООД постепенно затваря цикъла ДОСТАВКА - ТЪРГОВИЯ - СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ - СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО.

Нашата Мисия

Понастоящем фирмата обслужва сферите на доставка, монтаж, сервизно обслужване на климатични съоръжения и системи, производство на вентилационно и аспираторно оборудване, изграждане на отоплителни инсталации, както и много други специфични съпътстващи дейности. Обслужваните обекти са както частни, така и на промишлени професионални партньори: производствени бази и халета, складови помещения, хотели, ресторанти, болници, частни домове и други.

Търговската насоченост, комбинирана със собствената производствена номенклатура се превръщат в печелившата формула, довела Клима груп ООД до една от лидерските позиции на пазара в своята област. Основните елементи, допринесли за развитието на фирмата са човешките ресурси, техническия капацитет и наличието на собствена складова, производствена и административна база.

Човешки Ресурси

Персоналът ни се подбира изключително прецизно. Висококвалифицираните специалисти са ценна база за фирмата и затова Клима груп ООД създава отлични условия на труд за своите служители. Високото професионално ниво на работещите е от водещо значение при подбора на личния състав. Важно правило, което фирмата следва, е работа с постоянен персонал, с поетапно добавяне на нови служители.

Технически Капацитет

Наличната техническа база (инструментна, компоненти, компютъризирани мощности) е от най-съвременно поколение и се обновява според последните изисквания на пазара. Непрекъснатото увеличаване на техническите възможности и модернизирането на вече съществуващите допринася за гъвкава, бърза и качествена реализация, целогодишно и независеща от атмосферни влияния.

Сертификати

&nbsp